Коли клієнт робить нове онлайн-бронювання, як можна налаштувати так, щоб працівник теж отримав про це сповіщення? Нижче ви знайдете детальні інструкції, як змінити налаштування і що означають різні варіанти.
Коли клієнт бронює вашу послугу чи час через систему онлайн-запису SalonLife, ви отримуєте про це сповіщення через email або SMS. Ви можете обрати:
- лише email-сповіщення,
- лише SMS-сповіщення,
- або обидва одночасно.
Зверніть увагу, що SMS-сповіщення може витрачати SMS-кредит салону (або ваш особистий). Тому варто ретельно продумати, яким способом ви хочете отримувати сповіщення.
Як змінити налаштування сповіщень працівника про бронювання?
.png)
- Відкрийте сторінку Apps і оберіть там Staff.
- Оберіть зі списку потрібний профіль працівника.
- Потім перейдіть у даних працівника на вкладку Settings.
- Знайдіть опцію «Сповіщення про нове онлайн-бронювання».
- Визначте, чи хочете отримувати сповіщення:
- Лише через email
- Лише через SMS
- Через email і SMS
- Якщо оберете SMS чи email + SMS сповіщення, обов'язково перевірте, чи достатньо у вашого салону SMS-кредиту. Якщо SMS-кредит закінчився, сповіщення не працюватимуть.
- Збережіть внесені зміни.
ПОРАДА:
Здебільшого, наприклад, у телефоні email-сповіщення (Gmail, Outlook чи Apple Mail тощо) вже налаштовані так, що з'являються автоматично на екрані блокування чи в стрічці сповіщень. Якщо ви просто хочете швидко дізнатися, що зроблено нове бронювання, зазвичай достатньо лише email-сповіщення.
Якщо хочете отримувати негайну інформацію про кожне щойно створене бронювання, розумно налаштувати сповіщення працівника про бронювання відповідно до власних уподобань. Так ви одразу отримаєте сповіщення через email або, за бажанням, також через SMS.
Але пам'ятайте, що SMS-сповіщення використовують SMS-кредит салону, тож якщо ваш смартфон і так показує email-сповіщення на екрані блокування чи в стрічці сповіщень, зазвичай достатньо лише email-сповіщення.