Οι πελάτες δεν βλέπουν τις σημειώσεις που προσθέτεις. Όλες οι σημειώσεις που προσθέτεις για τους πελάτες είναι ορατές μόνο σε σένα και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του σαλονιού σου.