Nie, klienci nie widzą w rezerwacji online Twojego kalendarza, wizyt, notatek ani niczego innego. Klient widzi tylko Twoje dostępne wolne terminy, usługi, zdjęcie profilowe oraz opis pracownika (jeśli go dodałeś/-aś).