Ei, kliendid ei näe online broneerimises Sinu kalendrit, broneeringuid, märkmeid ega midagi muud. Klient näeb ainult Sinu võimalikke vabu aegu, teenuseid, profiilipilti ja töötaja kirjeldust (kui oled selle lisanud).