Nem, a vendégek az online időpontfoglalásban nem látják a naptáradat, az időpontjaidat, a jegyzeteidet vagy bármi mást. A vendég csak a lehetséges szabad időpontjaidat, a szolgáltatásaidat, a profilképedet és a munkatárs leírását látja (ha ezt hozzáadtad).