A SalonLife-ban nincs lehetőség egy konkrét kapcsolat letiltására, és valószínűleg nem is lenne ebből túl sok haszon, mivel egy rosszindulatú személy ismételten hamis névvel és elérhetőségi adatokkal is létrehozhat új időpontokat.

Alternatívaként viszont hozzáadhatsz az online időpontfoglalásodhoz egy jelszót, amellyel csak azok a vendégek tudnak nálad időpontot foglalni, akikkel megosztottad ezt a jelszót. Az online időpontfoglalás jelszavát a Apps -> Staff -> A profilod -> Settings -> Online booking passcode oldalon adhatod hozzá.

Részletesebb útmutatót itt találsz.

A jelszó hozzáadása jó megoldás akkor, ha a vendégköröd nagyrészt betelt, és nincs hely új vendégeknek.

A jelszó bevezetéséről a vendégkörödet privát módon is értesítheted a Mailchimpen keresztül kiküldött hírlevélben.

Itt találod a részletesebb útmutatót arról, hogyan működik a tömeges levél küldése.